banner913
banner932
banner1032
banner1038

Aziz Behiç, Al Nassr’a transfer oldu

banner1020

Türkiye’de Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor gibi takımlarda forma giyen, bir dönem Hollanda’nın güçlü ekiplerinden PSV’de görev yapan Kıbrıslı Türk futbolcu Aziz Behiç, ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı Al Nassr’a transfer oldu

banner974
Aziz Behiç, Al Nassr’a transfer oldu

banner971
Kıbrıslı Türk futbolcu Aziz Behiç, Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’a transfer oldu.
Transferi gerçekleştiren bir diğer Kıbrıslı Türk menajer Tekin Birinci duyurdu.
Türkiye’de Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor gibi takımlarda forma giyen, bir dönem Hollanda’nın güçlü ekiplerinden PSV’de görev yapan Behiç’in transferini Tekin Birinci şu ifadelerle duyurdu:
“Çok zor bir transfer süreci oldu. City Group çok zorladı ama transferin bitmesine saniyeler kala Kıbrıslı Türk asıllı Avustralya Milli Takım oyuncusu kardeşim, arkadaşım Aziz Behiç'i şu an dünyanın en popüler takımlarından biri olan, kadrosunda Cristiano Ronaldo ve Sadio Mane'yi barındıran Al Nassr takımına kiralık transferini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah hayırlı olur...”
33 yaşındaki sol bek Aziz Behiç son olarak Avustralya ekibi Melbourne City FC forması giyiyordu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.