banner913
banner932
banner1012

73 yaşında rekor kırdı

banner1020

Irak asıllı İsrailli 73 yaşındaki kaleci Isaak Hayik, "profesyonel maçta forma giyen en yaşlı oyuncu" unvanının sahibi oldu

banner974
73 yaşında rekor kırdı

banner971

İsrail 4. Futbol Ligi ekiplerinden Ironi Or Yehuda'da forma giyen Hayik, takımının Maccabi Ramat Gan'a 5-1 kaybettiği lig karşılaşmasında forma giyerek önemli bir rekora imza attı.

Gelecek hafta 74 yaşına girecek Isaak Hayik, maçın ardından düzenlenen törenle "profesyonel maçta forma giyen en yaşlı oyuncu" unvanıyla adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırdı.

Kırdığı rekor nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Hayik, "Sonraki maça hazırım. Bu yaşta futbol hayatıma devam edebildiğim için çok gururluyum." ifadelerini kullandı.

Guinness Rekorlar Kitabı'nın bu alandaki önceki rekoru, 53 yaşında profesyonel maçta görev alan Uruguaylı futbolcu Robert Carmona'ya aitti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.