banner913
banner932
banner1032
banner1038

Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında patlama: 3 asker şehit!

banner1020

TUNCELİ- Elazığ karayolunun 25'inci kilometresinde, PKK'lı teröristler askeri aracın geçişi sırasında yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada şehit ve yaralıların olduğundan endişe edilirken...

banner974
Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında patlama: 3 asker şehit!

banner971

TUNCELİ- Elazığ karayolunun 25'inci kilometresinde, PKK'lı teröristler askeri aracın geçişi sırasında yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada şehit ve yaralıların olduğundan endişe edilirken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Reuters'ın haberine göre hain saldırıda 3 şehit var.

 

Tunceli-Elazığ Karayolu’nun 25’inci kilometresinde bulunan Göktepe Köyü mevkiinde, PKK’lıların yola tuzakladığı patlayıcı, bugün sabah saat 10.00 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.

Patlama sonrasında yaralıların olduğu belirtilirken, Tunceli merkez ve Mazgirt İlçesi’nden çok sayıda ambulansın olay yerine sevkedildiği öğrenildi.

3 ŞEHİT İDDİASI

Reuters'ın haberine göre kalleş saldırıda 3 asker şehit oldu

Ayrıntılar geliyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.