banner913
banner932
banner1012

Bülent Arınç: Melih Gökçek hesabını verecek

banner1020

Arınç kendisini paralelci olmakla suçlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekle ilgili olarak O gün bir şeyler söylemem gerektiğini kalbim bana söyledi. O da kurşun mermi gibi çıktı...

banner974
Bülent Arınç: Melih Gökçek hesabını verecek

banner971

Arınç kendisini paralelci olmakla suçlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekle ilgili olarak O gün bir şeyler söylemem gerektiğini kalbim bana söyledi. O da kurşun mermi gibi çıktı bir kere. O hesabını verecek artık. O adam cumhurbaşkanına yaranmaya çalışıyor dedi.

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Arınç, Anayasaya göre seçilen, anayasada var olan yetkileri de bir başkan gibi kullanmaya çalışan, Ben farklı bir cumhurbaşkanı olacağım diyen birisi Cumhurbaşkanlığı Sarayında oturuyor. Yapacağımız işin alaturka olmaması lazım, alafranga olması lazım diye konuştu.

Arınç, şunları söyledi:

AİLEMİ ÇEREZ EDEMEM

Bu adamcağız bana çekil git diyor. Partinin Ankara Belediye Başkanına tahammül edemem. Özel hayatımı, eşimi, kızımı, damadımı çerez edemem.

İftirayı, yalanı hoş karşılayamam.

ONLARA ZAMANINDA VERMEDİĞİ KALMADI

Ben bu topluluğa sevgi ve hoşgörü besledim. Ama bu olaylar ortaya çıkınca ölçülü oldum. Bu adam da onların gayretiyle belediye başkanı seçildi. Onlara da zamanında vermediği kalmadı.

GÖKÇEKİ SÜREKLİ AĞZIMA ALMAMAMI İSTEDİLER

Gülen Grubundan Gülerce ve Harun Tokak bir gün bana geldiler. Gökçeki sürekli ağzıma almamamı istediler.Onu savundular, ben de ağzımı kapattım.

Hep Demirelden şikayet etmedik mi? Bu adam da 25 yıldır Ankara Belediye Başkanı.

KURŞUN GİBİ ÇIKTI BİR KERE

Parti disiplini var. Söz ağızdan bir kez çıkınca onun esirisinizdir.

O gün bir şeyler söylemem gerektiğini kalbim bana söyledi. O da kurşun, mermi gibi çıktı bir kere.

HESABINI VERECEK

O hesabını verecek artık. Ben paralelci değilim. O adam cumhurbaşkanına yaranmaya çalışıyor.



CEMAATTE ÖYLE KABİLİYETLİ İNSANLAR VAR Kİ...

Düşman olmadan hukuk içinde kalıp, akıl ve hukuk çerçevesinde ÖSYM, KPSS içinde yapılanları inceleyeceğiz. Zamanında Vural Savaş bize Vampir demişti. Şimdi de aynIsını yapmaya çalışıyorlar. Oysa suç kesinleşmeden kimseyi suçlayamazsınız.  Ama her memuru da paralelci diye suçlayamayız. Cemaatte öyle kabiliyetli insanlar var ki...

KPSSde belli kişiler eşleriyle  hem de her soruyu biliyor. Çok çalışmayla değil güçlü bir organizasyonla olmuş. TİBde de benzer uygulamalar vardı. Uçları nereye uzandı bilinmiyor.

Arınç, toplantıda seçimle ilgili olarak şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanı 400 milletvekili istiyor. Ağanın eli tutulmaz. Ama ben 399a razıyım. Farklı tablolu bir parlamento olabilir. HDPnin yüzde 11-12 alması ihtimaldir. Bu da AK Partili milletvekili sayısını düşürür. 330 iddiamızı sürdürür ama 367yi tutturamamaktan korkuyorum

BAŞKANLIK SİSTEMİ: YAPACAĞIMIZ İŞİN ALATURKA DEĞİL ALAFRANGA OLMASI LAZIM

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz

Paging.create(2, 1);

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.