banner913
banner932
banner1012

Sörling, masa tenisçilerimiz için çalışacak

banner1020

İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı Petra Sörling, KKTC masa tenisçilerinin uluslararası yarışmalara katılması için elimden geleni yapmaya çalışacağını söyledi

banner974
Sörling, masa tenisçilerimiz için çalışacak

banner971

Yusuf KARAYUSUFOĞLU

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu tarafından 16 Temmuz’da federasyon salonunda düzenlenen “Dostluk Veteran Masa Tenisi Turnuvası”nda yarışan İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı Petra Sörling, masa tenisçilerimize ümit verici açıklamalarda bulundu.

Gazetemizin sorularına yaptığı açıklamada Petra Sörling, KKTC masa tenisçilerinin Olimpiyatlarda yarışabilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu(ITTF) Mali İşler Sorumlusu ve İsveç Federasyon başkanı olan Petra Sörling açıklamasına şöyle devam etti: “Irak’taki göçmenleri olimpiyatlarda “Göçmenler takımı” adı altında yarışmasını sağladık. KKTC masa tenisçilerinin de yarışması niye olmasın. ITTF’in görevi, soprunlu yerlere çözüm bulmaktır. Zaten özel turnuvalara katılabilirsiniz.

Önemli olan uluslararası turnuvalara katılmaktır. Ayni durumda olan Irak göçmenlerinde bu sorunu çözdük.Sizin için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.