banner913
banner932
banner1032
banner1038

iPhone kullanıcılarına Whatsapp Web müjdesi

banner1020

Android, Windows Phone, BlackBerry ve Nokia S60 cihazlara destek veren WhatsApp Web i artık iPhone sahipleri de kullanabilecek. Ancak bu işlemi uygulamak için iPhoneunuzun Jailbreakli olması yani kırılmış olması gerekiyor. Bir süreliğine...

banner974
iPhone kullanıcılarına Whatsapp Web müjdesi

banner971

Android, Windows Phone, BlackBerry ve Nokia S60 cihazlara destek veren WhatsApp Web i artık iPhone sahipleri de kullanabilecek. Ancak bu işlemi uygulamak için iPhoneunuzun Jailbreakli olması yani kırılmış olması gerekiyor. Bir süreliğine sadece iOS 8.1.2 sürümü yüklü iPhonelar için Jailbreak aracı bulunuyor. Eğer iOS 8.1.2 kullanıyorsanız TaiG Jailbreak aracını indirmeniz gerekiyor. Jailbreak işlemi cihazınızı garantidışı bırakabilir. Bunu göze alan kullanıcılar için adım adım kullanım kılavuzunu aşağıdan takip edebilirsiniz.

1. Adım: WhatsAppin en son güncel sürümünü App Storedan indirin.

2. Adım: Jailbreakli iPhone cihazınızdan Cydia uygulamasını açın. Cydia uygulamasının arama bölümüne WhatsApp Web Enabler yazın ve karşınıza çıkan Tweaki indirin.

3. Adım: WhatsApp Web Enablerı kurduktan sonra ana menüde bulunan Ayarlar bölümüne girin ve Tweaki aktifleştirin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.