banner913
banner932
banner1012

Y.Malatyaspor ve Sivasspor Süper Lig'de

banner1020

TFF 1.Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor doğrudan Süper Lig'e yükseldi.

banner974
Y.Malatyaspor ve Sivasspor Süper Lig'de

banner971

TFF 1.Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor doğrudan Süper Lig'e yükseldi. Mersin İdmanyurdu'nun kümeye düşmesinin kesinleştiği ligde Eskişehirspor ve Giresunspor ise play-off oynamayı garantiledi. Play-off'a kalacak son 2 takım ile küme düşecek diğer 2 takım ise son haftada belli olacak.

TFF 1. Lig'de 33. hafta mücadelesi tamamlanırken, Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Malatya temsilcisi, sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 61'e yükselterek ligi ilk iki sırada tamamlamayı garantiledi ve Süper Lig'e yükseldi.

Sivasspor da deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivas temsilcisi, bu sonuçla puanını 59'a çıkardı ve Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

İşte 1. Lig’de alınan  toplu sonuçlar

Elazığspor-Balıkesirspor: 5-1

Evkur Yeni Malatyaspor-Boluspor: 1-1

Manisaspor-Şanlıurfaspor: 2-0

Bandırmaspor-Mersin İdmanyurdu: 3-0

Ümraniyespor-Altınordu: 1-2

Giresunspor-Denizlispor: 1-0

Göztepe-Samsunspor: 4-1

Eskişehirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 2-2

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.