banner913
banner932
banner1012

Ülke genelinde spor salonlarına denetimler başladı

Denetimlerin tüm bölgelere yayılacağını ve salonların denetleneceğini söyleyen SporDairesiMüdürü Mustafa Sütcü, sporcu sağlığının önplanda tutulması ve hijyenik bir ortamy aratılması için salonların denetimine başladıklarını belirtti

banner974
Ülke genelinde spor salonlarına denetimler başladı

banner971
Spor Dairesi Müdürlüğü, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ile Lefkoşa Türk Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri, Lefkoşa Bölgesi’nde salon denetimlerine başladı.
Lefkoşa Ortaköy bölgesindeki  Ness Fitness&Wellness Club’da denetimlerde bulunan ekibe, Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütcü, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ile Lefkoşa Türk Belediyesi Sağlık Bölümü Müdürü Ali Ecesoy da eşlik etti.
Denetimlerin tüm bölgelere yayılacağını v e salonların denetleneceğini belirten Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütcü, sporcu sağlığının önplanda tutulması ve hijyenik bir ortam yaratılması için salonların denetimine başladıklarını ve  ilk olarak Lefkoşa’da bulunan Ness Fitness&Wellness Club’ı denetlediklerini belirterek, Spor Dairesi, KKTC Halter veVücut Geliştirme Federasyonu ve bölge belediyeleriyle işbirliği içerisinde tüm bölgelerde denetimleri sıklaştıracaklarını ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.