banner913
banner932
banner1012

Türkiye’nin futbol şöhretleri, Güner Batmazoğlu için geliyor

banner1020

9.Güner BatmazoğluMasterler Anı Futbol Turnuvası’na Türkiye’den birçok milli takımda oynamış veya ün yapmış isim geliyor. Tanju Çolak, Oğuz Çetin, Ali Eren, Tugay Kerimoğlu, Hami Mandıralı, Engin Baytar, Ogün Temizkanoğlu, Yusuf Şimşek, Tuncay Şanlı gibi isimlerin bulunuyor

banner974
Türkiye’nin futbol şöhretleri, Güner Batmazoğlu için geliyor

banner971
Geleneksel olarak her yıl yapılan ancak pandemi nedeniyle ara verilen merhum Güner BatmazoğluMasterler Futbol Turnuvası’nın bu yıl 9.su yapılıyor. Her yıl Türkiye’den futbol takımların getirildiği turnuvaya bu yıl Türkiye’de bir döneme damga vurmuş, birbirinden değerli futbolcular geliyor.
Merhume Güner Batmazoğlu’nun oğlu iş insanı Kemal Batmazoğlu tarafından organize edilen turnuva bu yıl 27-28 Mayıs tarihlerinde Lefkoşa’da gerçekleşecek. Atatürk Stadyumu’nda iki gün sürecek turnuvanın finali ise gece maçı şeklinde oynanacak.
Batmazoğlu Futbol Masterleri, Türkiye Şöhretler Karması, Galatasaray Futbol Masterleri, Fenerbahçe Futbol Masterleri takımlarının katılımı ile gerçekleşecek turnuvanın maç programı da oluşturuldu.
 
KİMLER GELİYOR?
9.Güner BatmazoğluMasterler Anı Futbol Turnuvası’na Türkiye’den birçok milli takımda oynamış veya ün yapmış isim geliyor. Tanju Çolak, Oğuz Çetin, Ali Eren, Tugay Kerimoğlu, Hami Mandıralı, Engin Baytar, Ogün Temizkanoğlu, Yusuf Şimşek, Tuncay Şanlı gibi isimlerin bulunduğu kafilelerin uçak biletleri kesildi ve konaklama organizasyonları da yapıldı.
 
TURNUVANIN MAÇ PROGRAMI ŞÖYLE:
Lefkoşa Atatürk Stadı
27 Mayıs Cuma
Saat 16.30 – 17.45: BatmazoğluMasterleri – Fenerbahçe Masterleri
Saat 18.00 – 19.15: Türkiye Şöhretler Karması – Galatasaray Masterleri
 
28 Mayıs Cumartesi
Saat 18.00 – 19.15: Üçüncülük maçı
Saat 20.00 – 21.15: Şampiyonluk maçı
Saat 21.30: ÖDÜL TÖRENİ
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.