banner913
banner932
banner1012

UKÜ’de sağlık sempozyumu yapılacak

banner1020

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde (UKÜ), "Sporda Fonksiyonel Rehabilitasyon" adlı sempozyum düzenleniyor

banner974
UKÜ’de sağlık sempozyumu yapılacak

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ev sahipliğinde 3 Mayıs tarihinde "Sporda Fonksiyonel Rehabilitasyon" adlı sempozyum düzenleniyor.

UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri'nin açılış konuşmasıyla başlayacak olan sempozyumun oturum başkanlığını Prof. Dr. Gül Baltacı yürütecek. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde spor fizyoterapisi alanında güncel bir konu olan fonksiyonel rehabilitasyon konusu irdelenerek, spor fizyoterapisi alanında uzman kişilerin yer alacağı sempozyumda, fonksiyonel rehabilitasyon alanında yapılan son çalışmalara dikkat çekilecek.

Etkinlik kapsamında sporcunun salonda ve sahadaki rehabilitasyon süreci, çeşitli spor yaralanmaları, bu alanda en çok tercih edilen popüler egzersizler ve eğitimleri hakkında da katılımcılara bilgi verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.