banner913
banner932
banner1012

UKÜ’de bocce için imkan çok

banner1020

banner974
UKÜ’de bocce için imkan çok

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Bocce Takımı Kaptanı ve Herkes İçin Spor  Federasyonu (HİSFED) Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Öztenekecioğlu Bocce hakkında açıklamalarda bulundu.

Bocce sporuna 2003 yılında başladığını dile getiren Remzi Öztenekecioğlu, 2009 yılında UKÜ Bocce takımının kurulduğunu söyledi. UKÜ bünyesinde 2009 yılından beri 5 kere lig sampiyonluğu, 2 kere lig üçüncülüğü, federasyon kupası birincilik ve ikinciliği elde ettiklerini aktaran Öztenekecioğlu, 2017 Mayıs ayında 9. sezona başlayacaklarını kaydetti. Bocce’nin el-göz koordinasyonuna ve stratejiye dayalı, Anadolu kökenli bir spor dalı olduğu bilgisini paylaşan Remzi Öztenekecioğlu, şu an oynanılan  oyuna son şeklini verenlerin İtalyanlar olduğunu söyledi. Oyunda; birli, ikili ve üçlü müsabakaların yapıldığını dile getiren Kaptan Öztenekecioğlu, UKÜ Bocce büyük erkeklerde 7 takımlı bir lige sahip olduklarını bu sayının yeni sezonda 8’e çıkacağını ifade etti. 

Kaptan Öztenekecioğlu UKÜ Bocce takımının KKTC’de 5 kez şampiyon olarak üniformalarına bir yıldız takma imkanı elde eden tek takım olduğunu da sözlerine ekledi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin kendilerine gerekli imkanları sunduğunu ifade eden Bocce Takımı Kaptanı ve Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSFED) Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Öztenekecioğlu i “Teşvikin bu şekilde olması başarımızı daha da arttıracaktır. Biz UKÜ çatısı altında bu sporu aktif olarak sürdürmekten mutluluk duymaktayız. Bu sporu yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.