banner913
banner932
banner1032
banner1038

Tavla turnuvasının geliri, Tuğsan’a bağışlandı

banner1020

banner974
Tavla turnuvasının geliri, Tuğsan’a bağışlandı

banner971

CTP Lefkoşa İlçesi ve Lefkoşa Gençlik Örgütü’nün birlikte düzenlediği etkinlikle, Cihangir köyünün sevilen simalarından, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Ali Şenkayalar anıldı.

Ali Şenkayalar Tavla Turnuvası dün Cihangir Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Şenkayalar’ın sevenleri ve ailesi katıldı. Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler de turnuvaya katılarak kısa bir konuşma yaptı. Karavezirler, Şenkayalar’ın tüm Cihangirliler’in ve belde halkının kalbinde yaşayacağını söyledi.

Gerçekleştirilen turnuvada Aytaç Karavezirler birinci olurken, ikinci Ulaş Solakay, üçüncü Ahmet Tilim oldu. Turnuvaya katılımdan elde edilen gelir tedavi gören minik Tuğsan Yazıcı’ya bağışlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.