banner913
banner932
banner1012

Tatar: Pandemi var diye futbolu durduramayız

banner1020

Cumhurbaşkanı ErsinTatar, yaptığı açıklamada “Pandemi nedeniyle futbol başlamadı. Ama başlamalıydı. Pandemi var diye futbolu durduramayız. Birileri futbolun başlamasına engelse de bu Sağlık Üst Kuruluna sorulmalıdır.” ifadelerini kullandı

banner974
Tatar: Pandemi var diye futbolu durduramayız

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği sponsorlara teşekkür gecesinde ülke futboluna yönelik açıklamalarda bulundu.
Futbolun başlaması gerektiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar şunları söyledi: "Ülkede pandemi nedeniyle futbol başlamadı. Ama başlamalıydı. Pandemi var diye futbolu durduramayız.
Birileri futbolun başlamasına engelse de bu Sağlık Üst Kuruluna sorulmalıdır. Bugüne kadar lig başlamalıydı. Taraftarlı veya taraftarsız futbol başlamalıydı.
Yeni hükümet kuruldu. Yeni hükümet bu işe bakmalıdır. Çünkü bir an önce ligler başlamalıdır. Sponsorluk yasası da vardır. Devlet gereğini yapıyor. Sponsor olan iş adamları da katkılarıyla gereğini yapıyor."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.