banner913
banner932
banner1012

Salon sahipleri eylem yapacak

banner1020

Spor salonu işletmecileri, bulaşın en az olduğu yer olan salonların ilk kapatılan yerlerden olduğuna dikkat çekip, eylem hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladılar

banner974
Salon sahipleri eylem yapacak

banner971
COVID 19 tedbirleri çerçevesinde kapatılan ve uzun bir süredir kapalı durumda olan spor salonlarının işletmecileri eyleme hazırlanıyorlar.
Spor salonu işletmecileri, spor salonlarının bulaş yeri olarak gösterildiğini, açılmakiçin her zaman en sona bırakıldığını ifade ederek bu duruma isyan ettiler. İşletmeciler, spor salonlarının bugüne dek bulaşın en az olduğu yerler olmasına rağmen ilk kapatılan yerlerden olduğuna da dikkat çektiler.
İşletmeciler, sağlık ve vücut direnci için spor yapılması gerektiğini vurgularken, Sağlık Bakanlığınınyapmış olduğubulaş istatistiği tablosunda en son sırada olmalarının göz ardı edilmeyeceğini umduklarını belirterek eylem hazırlığıiçerisinde olduklarını ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.