banner913
banner932
banner1012

KKORD genel kurul gerçekleştirecek

banner1020

KKORD ikinci olağan genel kurulunu, 25 Şubat’ta yapacak. Dernek yılın ilk gezisini ise 12 Şubat Pazar günü gerçekleştirecek

banner974
KKORD genel kurul gerçekleştirecek

banner971

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği (KKORD) derneğin ikinci olağan genel kurulunu, 25 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’te Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği lokalinde yapacak.

Bu arada Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği, bu yılki programına on gezi ve beş yarıştan koydu. Dernek yılın ilk gezisini 12 Şubat Pazar günü gerçekleştirecek. İlk yarış ise 5 Mart Pazar günü Alagadi parkurunda düzenlenecek. Gezi ve yarış fikstürü daha sonra yayınlanacak.
Düzenlenecek olan gezilere katılımı ve üyeler arasındaki kaynaşmayı artırmak için yapılacak on gezinin beşine katılana, şampiyonada + 1 puan verilecek. Beş geziye katılmayanlara ise şampiyona puanından - 1 puan uygulaması yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.