banner913
banner932
banner1012

Ersin Tatar: Ambargolar için ciddi bir mücadele veriyoruz

banner1020

Tatar, “Uluslararası turnuvalarda sporcularımız başarılı, ambargoları kaldırmak için mücadeleyi hep birlikte veriyoruz…Türkiye ile birlikte bazı formüller üretmek için çalışmalarımız var” dedi

banner974
Ersin Tatar: Ambargolar için ciddi bir mücadele veriyoruz

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRT 1’de katıldığı özel yayında gazetecilerin spor ambargolarına ilişkin soruları yanıtladı…Tatar, “Uluslararası turnuvalarda sporcularımız başarılı, ambargoları kaldırmak için mücadeleyi hep birlikte veriyoruz…Türkiye ile birlikte bazı formüller üretmek için çalışmalarımız var…Uluslararası organizasyonlarda BM üyesi olup olunmadığına bakıyorlar bu da bizim için sıkıntı yaratıyor” dedi.
Cumhurbaşkanlığı spor Komitesinde de dışa açılım konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Tatar, her yerde bizim gençlerimiz var bu ambargoların doğru olmadığını herkes biliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.