banner913
banner932
banner1032

Ergazili avcılar, yemekte buluştu

banner1020

Ergazi Avcılık Atıcılık Birliği, büyük av sezonu öncesinde dayanışma yemeği düzenleyerek, avcılık camiasını bir araya getirdi

banner974
Ergazili avcılar, yemekte buluştu

banner971

Ergazi Avcılık, Atıcılık Birliği başkanı Zeka Hafız ve yönetim kurulu av sezonu öncesinde dayanışma yemeği düzenledi.

Ergazi Güven Spor Kulübü’nde düzenlenen dayanışma yemeğine, KKTC Avcılık Federasyonu başkanı Erhan Keser, İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, meclis üyeleri, davetliler ve birliğe üye sporcular katıldı. Dayanışma yemeğine sporcuların yanında, Birlik başkanı Zeka Hafız ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yakında başlayacak olan büyük av sezonu öncesinde moral motivasyonu ve birlik beraberliği sağlamak için verilen yemek oldukça samimi ortamda neşe içerisinde geçti. Gecede tombala çekilişide gerçekleştirilirken, başkan Zeka Hafız da konuşma gerçekleştirdi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.