banner913
banner932
banner1012

Dünya Devi Paris Saint-Germain Academy, ikinci kez Acapulco’yu tercih etti! 

banner1020

banner974
Dünya Devi Paris Saint-Germain Academy, ikinci kez Acapulco’yu tercih etti! 

banner971

Dünyaca ünlü Fransız Futbol Kulübü Paris Saint-Germain’in resmi altyapı sistemi, Son Bahar kampı için Acapulco Sports Park’ı tercih etti.
Paris Saint-Germain Academy Turkey, 3-19 yaş arasındaki sporcularıyla, kişisel gelişim eğitimleri ile birlikte futbol eğitimlerini profesyonel bir ortamda alabilmek için Acapulco Resort’ta konaklıyor.

Türkiye’nin en büyük alt yapı sistemlerinden olan Paris Saint-Germain Academy Turkey, Türkiye'de 10 farklı şehir ve 15 farklı lokasyonda bulunuyor.

Paris Saint Germain'in resmi altyapısı olan Paris Saint-Germain Academy Turkey'in metodolojisi ve antrenman programları Paris’ten geliyor ve düzenli olarak denetleniyor. İngilizce futbol eğitimi ve spor pedagogları ile 360 derece futbol deneyimi, Paris Saint-Germain Academy Turkey sporcularıyla birlikte Acapulco Resort'ta!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.