banner913
banner932
banner1032
banner1038

Doğukan Ulaç alkışlarla karşılandı

banner1020

Art arda iki önemli başarıya imza atan milli sporcumuz Doğukan Ulaç, Ercan Havalimanı’nda alkışlar ve çiçeklerle karşılandı

banner974
Doğukan Ulaç alkışlarla karşılandı

banner971
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen ve 5 kıtadan 77 ülkeden toplam 2 bin 641 yüzücünün katıldığı Samsung Boğaziçi Kıtalararası 35. Yüzme Yarışında genel klasman erkekler kategorisinde 41:22’lik derecesiyle 1’inci, Kuzey Makedonya’nın Ohrid şehrinde düzenlenen Uluslararası Ultra Yüzme Maratonunda 25 km. mesafede ise dördüncü gelen KKTC’li Doğukan Ulaç Ercan Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. 
T&T Havalimanı İşletmeciliği çalışanları,ülkemiz adına önemli sportif başarılara imza atan Doğukan Ulaç’ıErcan Havalimanı’nın gelen yolcu salonunda alkışlarla karşılayarak kutladı ve kendisine çiçek ile hediye takdim etti. Doğukan Ulaç’ıkarşılayanlar arasında anne ve babasının yanı sıra ailesi, yakınları ve arkadaşları da yer aldı. Karşılama esnasında duygulu anlar da yaşandı.
T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, KKTC’li Doğukan Ulaç’ı elde ettiği iki önemli başarıdan dolayı kutladı.
Özçelik, “Sporcumuz Doğukan Ulaç’ınbaşarıları bizleri gururlandırmıştır. Bu başarılar, uzun soluklu, yoğun bir çalışma temposunun ürünüdür. Özverili bir çalışma sonucunda bu başarıları elde eden değerli sporcumuz ve antrenörünün yanı sıra daima kendisine destek veren ailesinide kutlar, başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.