banner913
banner932
banner1032
banner1038

Doğan Türk Birliği Müzesi için çalışma başlatıldı

banner1020

Kulüp başkanı Bayar Piskobulu, kulübün, geçmiş tarihini gelecek nesillere taşımak amacıyla kuracağı Doğan Türk Birliği Spor Kulübü Müzesi’nde sergilenmesi amacıyla materyal toplamaya başladı

banner974
Doğan Türk Birliği Müzesi için çalışma başlatıldı

banner971
Süper Ligin köklü kulüplerinden Doğan Türk Birliği Spor Kulübü yönetimi kulüp tarihini müzeleştirme yönünde çalışma başlattı.
Kulüp başkanı Bayar Piskobulu, yoğun tesisleşme yatırımı ve çalışması yapan kulübün, geçmiş tarihini gelecek nesillere taşımak amacıyla kuracağı Doğan Türk Birliği Spor Kulübü Müzesi’nde sergilenmesi amacıyla materyal toplamaya başladı.

Limasol Türk Spor Kulübü’nden başlayarak elinde Doğan Türk Birliği’nin tarihinden malzemeler bulunanları bunu kulüple paylaşmaya davet eden Bayar Piskobulu sosyal medya aracılığıyla şu çağrıyı yaptı:
Doğan Türk Birliği Spor Kulübü’nün değerli taraftarları; değerli eski yönetici, teknik adam ve sporcuları, değerli sempatizanları, Hepinizin bildiği gibi son yıllarda kulübümüzde iki bacaklı çok ciddi bir tesisleşme yatırımı ve çalışması yapılmaktadır. Bu çerçevede öncelik verdiğimiz Doğan Türk Birliği Spor Kulübü, Akademi ve Antrenman Tesisleri’ni önümüzdeki ay hizmete açmayı hedefledik. Bu hedefimize hızla ve emin adımlarla yaklaşmaktayız
Bu proje dahilinde;
1- Doğan Türk Birliği Spor Kulübü Müzesi kurulması
2- DTB SK Arşivi'nin genişletilip kayıt altına alınması
3- DTB SK belgeseli çekilmesi için çalışmalarımız sürmektedir.
Bu aşamada camiamızın siz değerli uyelerinin katkılarına ve yardımlarına ihtiyacımız vardır.
Bu amaçla elinde Limasol Türk Spor Kulübü'nün kuruluşundan itibaren her türlü BELGE, FOTOĞRAF veya HER TÜRLÜ MATERYAL (FORMA, TOP, KUPA, AYAKKABI vs.) bulunan camiamızın değerli üyelerini bu projemize katkı yapmaya ve katılmaya davet ediyoruz.
Elinizdeki belge ve fotoğraflar imza ve kayıt karşılığı sizlerden alınıp her türlü koruması ve güvenliği sağlanıp dijital ortama aktarılacak ve sizlere iade edilecektir.
Bağışlamak istediğiniz forma,top,kupa vs gibi materyaller ise bağışlayıcının adını ve anısını yaşatacak şekilde korunup sergilenecektir. Bağışlamayı tercih etmediğiniz materyaller ise fotoğraflanarak size iade edilecektir.
Doğan Türk Birliği camiasının değerli üyeleri,
Hepinizi bu büyük projeye katkıda bulunmaya davet ediyoruz.
Bu amaçla katkı yapmak isteyen dostlarımızın Keşanlı Muhasebe Bürosu'na başvurarak imza karşılığı teslim etmelerini rica ediyoruz.
Adres; Sıvacılar Sok. Keşanlı Tower Kat:1-2 Girne”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.