banner913
banner932
banner1012

Değirmencioğlu, Köprülü ile görüştü

banner1020

banner974
Değirmencioğlu, Köprülü ile görüştü

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüşmek üzere Ankara’da bulunan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, temasları çerçevesinde KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü tarafından kabul edildi.

İkili arasında yapılan görüşmede, ülke sporundaki son durum ve yapılması düşünülen projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile de bir araya gelecek olan Değirmencioğlu, ikili ilişkilerin artırılması, federasyonların karşılıklı ilişkilerinin daha da genişletilmesi ve hayata geçirilmesi düşünülen projelerle ilgili yapılan çalışmaları Mehmet Baykan ile paylaşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.