banner913
banner932
banner1012

Cook: Kulüplerle daha uyumlu çalışmalıyız

banner1020

Avcılık Federasyonu adaylığını açıklayan Osman Cook, kurumsallığın önemine değinirken, federasyon işlevlerinin ileriye taşınması için kulüplerle daha uyumlu çalışmak gerektiğine dikkat çekti

banner974
Cook: Kulüplerle daha uyumlu çalışmalıyız

banner971

Avcılık Federasyonu Aralık ayı içerisinde Genel Kurul gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Avcılık Federasyonu Genel Başkanlığına adaylığını geçtiğimiz gün açıklayan Osman Cook, kurumsallığın önemine değinirken, federasyonu kurumsal yapıya kavuşturacağını belirtti.

Manifestosunda kurumsal olmanın önemine değinen Osman Cook, federasyon işlevlerinin daha ileriye taşınabilmesi için kulüplerle daha uyumlu çalışmak gerektiğine dikkat çekti.

2020 yılı başında düzenlenen Av ve Avla İlgili Yaban Hayatını Düzenleme Yasası’na göre tüzüğün de güncellenmesi gerektiğine vurgu yapan Cook, yasanın işlevliği ile ilgili yıl içerisinde kulüpler ile ilgili birçok sorun yaşandığını bu yüzden tüzük güncellenmesini kulüplerle birlikte yapılacak genel yürütme kurulu ile mümkün olabileceğini belirtti.

Cook, ‘’Biz kulüplerimizle bir araya gelerek tüzükte gördüğümüz aksaklıkları hep birlikte değiştirerek ilerleyeceğiz’’ dedi. Cook, manifestosunda yer alan projelerden bahsederek, kurumsallaşmanın önemine değindi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.