banner913
banner932
banner1032
banner1038

Cimnastik Federasyonunun 12. kulübü Agora

banner1020

Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki KKTC Cimnastik Federasyonu 12. üyesi Mağusa’danAgora Cimnastik İhtisas Derneği oldu

banner974
Cimnastik Federasyonunun 12. kulübü Agora

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu yönetiminin, cimnastik sporunu bölgelere yayma girişimi sonuçlarını vermeye başlarken, Mağusa’da yeni bir kulüp federasyona üye oldu.

Agora Cimnastik İhtisas Derneği (ACD) faaliyetlerini sürdürürken, KKTC Cimnastik Federasyonuna üyelik başvurusu da oy birliği ile kabul edildi.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, federasyonun 12. kulübü olan Agora Cimnastik İhtisas Derneğinin federasyona üyeliği, bölgelere yayılma girişimlerimizin meyvelerini vermeye başlamasının sonucudur. Nural Bektaş’ın başkanlığını yaptığı kulübümüze hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sırada, Güzelyurt, Erenköy ve Akdoğan’da kulüplerimizin faaliyete geçmesi var. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.