banner913
banner932
banner1012

Atatürk Spor Salonu şölenle açılacak

banner1020

Hentbol Erkekler Süper Ligi final serisinin ilk maçı yenilenen Atatürk Spor Salonunundaki ilk maç olacak. Açılışta NEV Fitnes’in Avrupa şampiyonu sporcuları gösteri, halk dansları gösterileri yanında hentbolun efsaneleri de gösteri maçı yapacak

banner974
Atatürk Spor Salonu şölenle açılacak

banner971

Hentbol Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Erkekler Süper Ligi’nde final serisi bugün Atatürk Spor Salonu’nda başlıyor.

Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımları arasındaki final serisi yenilenen Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. 1990 yılında açılan Lefkoşa’nın çok amaçlı spor salonu olan Atatürk Spor Salonu yenilenen zemini, çatı katı ve diğer bölümleriyle yaklaşık 5 aylık aradan sonra yeniden hizmete açılıyor.

Yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle 10 Ocak'tan itibaren kapalı olan Atatürk Spor Salonu, yaklaşık 1.5 Milyon TL’lik yatırımla 30 yılın en büyük yenileme ve bakımını geçirdi.

Hentbol Süper Ligi erkekler final serisinde GG ile UKÜ arasında oynanacak ilk maçı ile yeniden hizmete açılacak olan Atatürk Spor Salonu’nun açılışında NEV Fitnes’in Avrupa şampiyonu sporcuları gösteri yapacak.

Halk dansları gösterileri yanında hentbolun efsanelerinin de gösteri maçı oynayacağı açılışta, Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi erkekleri arasında final ilk maçı saat 19.30’da başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.