banner913
banner932
banner1032
banner1038

Akçay’daki cimnastik salonu için kafeterya malzemesi bağışlandı

banner1020

banner974
Akçay’daki cimnastik salonu için kafeterya malzemesi bağışlandı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ve Akçay Muhtarlığı işbirliğinde Akçay köyünde yapımı devam eden cimnastik salonunun eksiklikleri giderilmeye devam ediyor.
İmece usulü ile yapımı devam eden, eksiklikleri giderilen cimnastik salonunun kafeterya bölümü için gerekli olan çelik malzeme ve mutfak araçları, Saber Profesyonel Mutfak tarafından bağış yapıldı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Saber Profesyonel Mutfak tarafından yapılan katkıya yönelik şu açıklamayı yaptı:
“Her zaman çocuklarımızın yanında olan Ahmet Bayram Sefer ve şirketi Saber Profesyonel Mutfak çocuklarımıza tüm mutfak malzemelerini hediye etti. Bu özel ve anlamlı destek için Saber Profesyonel Mutfak ailesine cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.