banner913
banner932
banner1032

Acaray, Cimnastik Federasyonu eğitim komitesinde

banner1020

banner974
Acaray, Cimnastik Federasyonu eğitim komitesinde

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu yönetimi, federasyonun çalışmalarını daha profesyonel yapması için çalışmaya devam ederken, Cimnastik Federasyonu eğitim komitesine takviye yaptı.
Spor psikoloğu Gözde Acaray’ın, eğitim komitesine alınması ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Cimnastik Federasyonu olarak 10 bin çocuk hedefimize ulaşabilmek için antrenör, sporcu ve hakemlerimizin gelişimlerini ve seviyelerini artırabilmek için çalışıyoruz.
Bu nedenle de eğitime büyük önem veriyoruz. Alanında çok başarılı işlere imza atan Uzman Spor psikoloğu Gözde Acaray’ı hedeflerimiz doğrultusunda Cimnastik Federasyonu eğitim komitesi üyesi olarak görevlendirdik.Bizleri kırmayıp yanımızda olduğu için cimnastik ailesi olarak kendisine çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.