banner913
banner932
banner1012

Dörtlü koalisyon görüşmelerinde sona doğru

banner1020

banner974
Dörtlü koalisyon görüşmelerinde sona doğru

banner971

7 Ocak Milletvekilliği seçimleri sonrasında dün Cumhurbaşkanı tarafından hükümet kurma görevi alan Hüseyin Özgürgün Başkanlığı'ndaki UBP bugün partilere ziyaretlerini başlatırken, Dörtlü Koalisyon çalışmaları da devan ediyor. Bize siyasi kulislerden ulaşan bilgilere göre 4'lü koalisyona yönelik süreç adım adım sürüyor ve son rötuşlar yapılıyor.
Kurulacak hükümette bakanlık ayrımında uzlaşı sağlanırken, kabine biçiminde de son karar için birkaç günlük bir çalışma  yapılacağı bildirilmekte. Bu arada koalisyon protokolü taslağının hazır olduğu belirtliyor..
Üst düzey siyasi bir yetkiliden aldığımız bilgilere göre; yapılan görüşmelerde bakanlık dağılımı konusunda % 80 oranında bir mutabakat  bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.