banner913
banner932
banner1032
banner1038

Alışveriş Tutkunları İçin Dünyadaki En İyi Outletler

banner1020

Euro ve doların çok yükseldiği bu zamanlarda alışveriş tutkunları için outletler yurt dışında en iyi rotalar oluyor. Sezon dışı ancak modası geçmeyen ürünlerin neredeyse üçte bir fiyatına satıldığı bu mağazalarda satın almak isteyeceğiniz bir şeyler mutlaka bulunuyor. İşte yeni yerler görürken alışverişi de unutmayan alışverişkolikler için en güzel destinasyonlar…

banner974
Alışveriş Tutkunları İçin Dünyadaki En İyi Outletler

banner971

 

La Vallee Village Paris – Fransa

Dünyanın belki de en ünlü outleti, moda merkezi sayılan Paris‘e otomobille 35 dakika uzaklıkta bulunan ve 1992 yılında faaliyete geçen la Vallee Village oluyor. Haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında açık olan outlet merkezine otomobil dışında tren ve Palais des Pyramides'den 9.30 ve 13.00'de kalkan Shopping Express ile ulaşım imkanınız da bulunuyor. Outlet merkezinin kuralına göre piyasanın en az %33 oranında altında bir fiyatla satın alabileceğiniz ürünlerin satıldığı mağaza sayısı ise 1000'in üzerinde ve bu mağazalar yılda tam 14 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Serravalle Designer Outlet Milano – İtalya

Dünyanın en ünlü tasarımcılarının koleksiyonların ilk kez sergilediği yer olan Milano'da şehir merkezine otomobil ile 1.5 saat uzaklıkta bulunan Serravalle Designer Outlet'e yine şehir merkezinden outletin özel servisi veya tren ile de ulaşım imkanınız bulunuyor. Outlet merkezinin politikasına göre piyasa fiyatının en az %30 oranında altında bir fiyata satın alabileceğiniz ürünler ise Prada, D&G, Bvlgari, Pal Zileri, Versace ve Roberto Cavalli gibi çok ünlü markaların butiklerinde satılıyor.

Woodbury Common Premium Outlet New York – ABD

Herkesin bildiği üzere New York aslında bir outlet cennetidir. Manhattan'dan otomobil ile 1 saat uzaklıkta bulunan Woodbury Common Premium Outlet ise bunların içinde en ünlüsü sayılıyor. Alışveriş merkezine tren, otobüs ve özel servisin dışında helikopter veya limuzin ile bile ulaşım imkanınız bulunuyor. 220 adet mağazanın bulunduğu outlet merkezinde ürünler %25 ile %65 arasında oranla indirimli olarak satılıyor. Outlet merkezinde ünlü butiklerin yanı sıra Amerika'da çok ünlü olan Barneys, Neiman Marcus ve Saks gibi dev alışveriş mağazalarının da outlet butikleri bulunuyor. Outlet haftanın her günü 09.00 – 21.00 saatleri arasında açık bulunuyor.

The Mall ve Space Prada Outlet Floransa – İtalya

Dünyanın sanat merkezi sayılan Floransa'da iki adet büyük outlet bulunuyor. Bunlardan bir tanesi şehir merkezine 1 saat uzaklıkta, Leggio Reggelo'da bulunan The Mall, diğeri ise şehir merkezine 45, The Mall'a ise sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Prada fabrikasının hemen yanındaki Space Outlet oluyor. The Mall'da neredeyse tüm ünlü İtalyan markalarının butikleri %70 indirimle satış yaparken Space sadece %50 indirimli Prada ürünleri satıyor. Space Outlet'e her seferinde sadece 100 kişi alınıyor bu yüzden de çok uzun kuyruklar oluşuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.