banner913
banner932
banner1032
banner1038

130 bin kişi, bir pratisyene emanet!

banner1020

Girne Akçiçek Hastanesi’nde nöbetçi doktor krizi bir türlü çözülemiyor

banner974
130 bin kişi, bir pratisyene emanet!

banner971

Girne Akçiçek Hastanesi’nde nöbetçi doktor krizi yaşanıyor.  Murat Şenkul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile önceki akşam Gine Akçiçek Devlet Hastanesi’nde doktor olmadığını duyurdu. 

Murat Şenkul’un paylaşımında bir arkadaşının Gine Akçiçek Devlet Hastanesi’ne gittiğini ancak orada görevlinin “Nöbetçi doktor yok. Lefkoşa’ya gidin” cevabını verdiğini yazdı.

Öte yandan Sağlık Bakanı Ali Pilli geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Girne’de 130 bin kişiye yakın insanın yaşadığını söylemişti.

Ülkemizin en kalabalık şehirlerinden biri olan Girne’de hastanede nöbetçi doktor olmamasını eleştiren Murat Şenkul’un paylaşımına birçok vatandaş da destek verdi. Bazı vatandaşlar durumu “Skandal” diyerek özetledi.

Şenkul paylaşımında acil bir durum olması halinde kimin müdahale edeceğini sorguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.