banner913
banner932
banner1012

KIA Imagine konseptinin üretim versiyonu da 2021'de geliyor

banner1020

banner974
KIA Imagine konseptinin üretim versiyonu da 2021'de geliyor

banner971

KIA Imagine konseptinin üretim versiyonu da 2021'de geliyor

KIA Motors Europe'un COO'su Emilio Herrera, Automotive News Europe'a verdiği röportajda Koreli markanın giderek sıkılaşan CO2 salımı regülasyonları karşısında izleyeceği stratejiden bahsetti. Genellikle gelecek modellerle ilgili bilgiler içeren demeçte Herrera, yeni nesil Sorento'nun hibrit ve plug-in hibrit seçenekleriyle satılacağını duyurdu.

Casus fotoğraflarını daha önce gördüğümüz Sorento, tasarım olarak hâlihazırda piyasada olan modelden çok uzaklaşmayacak fakat daha modern bir duruş kazanacak. Güncel modele göre daha dar bir ızgara ile donatılan yeni nesil Sorento'nun farları da artık bu parça ile birleşecek. Henüz Koreli SUV'nin kabinini göremedik ancak burada da multimedya sistemi ve güvenlik asistanları konusunda güncellemeler bekliyoruz.

2020'nin ortalarında görücüye çıkarılması beklenen yeni KIA Sorento'nun elektrikli versiyonları sadece içten yanmalı motor taşıyan modellerle birlikte mi, yoksa onlardan daha mı sonra yelpazeye katılacak onu henüz bilmiyoruz.

Herrera, KIA'nın Imagine adlı EV konseptini de 2021'de üretime geçirmeyi planladığının altını çizdi. Coupe-crossover çizgileri taşıyan otomobil ters açılan kapılarını ve çok sayıdaki ekranlarını kaybederek yollara çıkacaktır.

Tüm Ceed modellerinin mild-hybrid, yani ikincil 48 Volt bataryadan beslenen hafif hibrit sistemle donatılacağına işaret eden Herrera, 2020'nin sonunda ya da 2021'in başında hidrojen yakıt hücreli bir modelin de planlar arasında olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.