banner913
banner932
banner1012

Ferrari, piste çıkmadan ceza aldı

banner1020

Ferrari'nin sezonun ilk yarışında yaşadığı hayal kırıklığına bir yenisi eklendi. "Şahlanan At" pilotu Charles Leclerc'in cezasını açıkladı

banner974
Ferrari, piste çıkmadan ceza aldı

banner971

Köklü İtalyan takımı, Formula 1'de sezonun ilk yarışında Charles Leclerc'in güç ünitesinde bir sorun tespit etti. Bunun üzerine Leclerc'in güç ünitesi değiştirilmişti ancak Bahreyn GP'nin 40. turunda Leclerc'in aracı güç kaybetti ve Monakolu pilot yarış dışında kaldı.
Maranello'da yapılan analizlerin ardından takım patronu FredericVasseur, üçüncü kontrol elektroniğine geçileceğini doğruladı.
Kural gereği bir sezonda bir araçta en fazla iki kontrol elektroniği değişikliği yapılabiliyor.
Henüz ikinci yarışta cezayı aldı
Sezonun henüz ikinci yarışında üçüncü kontrol elektroniğine geçen Leclerc, bu nedenle sıradaki yarış olan Suudi Arabistan Grand Prix'isinde 10 sıra grid cezası alacak.
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.