banner913
banner932
banner1012

Erkekler, kol saati seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

banner1020

Kol saati alacaksınız ama nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında bir fikriniz yok. Nasıl bir kol saati olmalı? Hangi marka kol saati seçmeliyim? Kol saati seçerken nelere dikkat etmeliyim? Bütçeye mi markaya göre mi kol saati seçimi yapmalıyım? Hangi marka kol saati daha kullanışlı ve sağlamdır? Mekanik bir kol saati mi yoksa pilli mi olmalı? Kafanızda oluşan tüm soruların yanıtı için bu yazımızı okumakta fayda var. Daha sonra seçim yapma kriterlerinizi net bir şekilde belirleyebilirsiniz.

banner974
Erkekler, kol saati seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

banner971

Kol saati seçiminde ilk önce bütçeniz ve tarzınız göz önüne alınacak en önemli unsur. Ayrıca uzun yıllar size sorun çıkartmadan kullanabileceğiniz bir kol saatiniz olsun istiyorsanız gerçek üreticisinden almak çok önemlidir. Mesela bazı kıyafet markalarının ürettirdiği saatleri çok fazla tercih etmemekte fayda var. Ve çok büyük bir yanlış olan “replika” yani sahte saatleri ve moda markalarını asla önermiyoruz. Fakat istisna olarak nitelendirebileceğimiz GC ve Calvin Clein markalarını satın alabilirsiniz. Nedenine gelirsek, bu markaların saatleri İsviçre saat firması ve bu konuda en büyük firmalardan biri olan Swatch’ın üretiyor olması. Küçük bir sıralama yapacak olursak Rolex listemizin başlarında yer alır ve bu listenin devamında da Zenith, Omega, Apache,ve IWC şeklinde sıralayabiliriz. Bu sıralama her kese ve zevke göre değişebilir. Bu markaların haricinde ayrıca JLC,Blankpain ve daha pek çok kaliteli ve sağlam üretim yapan markayı dahil edebiliriz.

Kişiliğinizi yansıtacak tasarımları seçin.

Kalitenizi yansıtmak için...  

Giyim tarzınıza uyacak tasarımları seçin.

    


Kısaca özetleyecek olursak, önce ne tarz bir saat aradığınızı kesin olarak belirleyip, marka araştırmasını sonra yapmak en doğru tavsiye olacaktır. Klasik bir takım elbise ile mi kullanacaksınız yoksa tam tersi spor kullanım için mi… Kol saatinizin mekanik mi, pilli mi olmasını istiyorsunuz? Bu konuda iyi bir araştırmadan sonra kol saati almak isterseniz daha pek çok kritere göre inceleme yapmak gerekir çünkü; kol saati seçiminde yaşınızın bile çok büyük önemi vardır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.