banner913
banner932
banner1012

Surlariçi’nin uğrak mekanı

banner1020

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde hizmet veren Keyf-i Akşam Meyhanesi gerek lezzetli meze ve yemekleri gerekse sanatçıların eğlenceli şarkılarıyla konuklarına güzel saatler yaşatmaya devam ediyor

banner974
Surlariçi’nin uğrak mekanı

banner971

Lefkoşa Surlariçi bölgesinin vazgeçilmez mekanları arasında bulunan Keyf-i Akşam Meyhanesi konuklarına birbirinden lezzetli mezeleri ve yemekleri yanında keyifli ve eğlence dolu geceler yaşatıyor.

Geleneksel eğlence anlayışını Surlariçi’nde yaşatan Keyf-İ Akşam Meyhanesi  konuklar önceki akşam, canlı müzik eşliğinde sahne alan Dilruba Sultan ve Çilem Şahan  güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşattılar.

Lezzetli ve çeşit çeşit mezeleriyle birlikte sanatçıların şarkıları eşliğinde konuklarına tadına doyulmaz geceler yaşatan meyhane eğlence kültürünü geliştirerek sürdürmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.