banner913
banner932
banner1012

Kadınlar, projeler için buluştu

banner1020

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu, yılın ilk yemeğini Merit Royal Premium Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi

banner974
Kadınlar, projeler için buluştu

banner971

 

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu, 2018 yılının ilk yemeğini 27 Ocak’ta kalabalık bir katılımla Merit Royal Premium Otel’de gerçekleştirdi. 

Sosyal projelere destek vermeyi önemseyen Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş'ın sponsorluğunda  gerçekleşen yemekte, katılımcılar çok keyifli saatler yaşadılar.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Gülten Feridun'un ve Lefkoşa Başkanı Halide Tunceri'nin yaptığı konuşmalarda, uzun yıllardır Kıbrıs Türk kadınlarının ve ailenin ayrılmaz parçası olan çocuklarla  gençlerin  her zaman yanında olan birliğin, bundan sonra da,  aynı şekilde çalışmalarına devam edileceğine vurgu yapıldı. 

Böylesi etkinliklerden  elde edilen imkanlarla, özellikle eğitim desteklerinin sürdürüleceğine dikkat çekilerek, yapılan katkıların her zaman ihtiyaçlı aile ve insanlara verildiği ifade edildi. Bu yemeğin düzenlenmesinde katkı koyan herkese  teşekkür edilerek, bundan sonra da Kıbrıs Türk kadının en iyi şekilde toplumda yerini alması için çalışmalarının devam edeceği vurgulandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.