banner913
banner932
banner1012

Hasan Çakmak İngiltere’de kitaplarını imzaladı

banner1020

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Alevi Festivali’ne davet edilen Hasan Çakmak, festivalde kendi adına kurulan bölümde Londra’daki okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı

banner974
Hasan  Çakmak İngiltere’de kitaplarını  imzaladı

banner971

Uluslararası birçok ödül sahibi Gazeteci-yazar Hasan Çakmak davetli olarak gittiği İngiltere’de kitaplarını imzaladı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Alevi Festivali’ne davet edilen Hasan Çakmak, festivalde kendi adına kurulan bölümde Londra’daki okuyucuları ile buluştu.

Bu yıl 7. kez düzenlenen Alevi Festivali’ne 30 binin üzerinde dünyanın çeşitli yerlerinden gelen insanlar Londra Hackney Downs Park’ta buluştu.

Festival’de Hasan Çakmak’ın bugüne kadar yazdığı kitapların tanıtıldığı bölümde kitapseverler yazarla sohbet etme imkanı da yakaladılar.

Hasan Çakmak festivalde gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu ve festivali düzenleyenlere teşekkür ettiğini açıkladı.

Festival’de Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'a ait bölümde geçtiğimiz mart ayında piyasaya çıkan ve mayıs ayında 2. baskınsı yapılan “İnsanın Hayalleri Olmalı” kitabı için tanıtım gerçekleştirildi.

İlginin oldukça yüksek olduğu etkinlikte Hasan Çakmak okuyucularına nasıl kitap yazdığını ve Kıbrıs kültürünü anlattı.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak İngiltere Londra öncesi Polonya’nın Warşova kentinde Kardinal Stefan Üniversitesi’nde kitaplarını imzalamıştı…

İSTANBUL’DA BASIN ZİYARETİ

İngiltere öncesinde İstanbul’da bir dizi görüşme gerçekleştiren Hasan Çakmak, Türkiye medyasının önde gelen gazete ve dergilerini ziyaret etti.

Ziyarette Hasan Çakmak’ın dünyanın çeşitli yerlerinde yürüttüğü kültür sanat çalışmaları ve “İnsanın Hayalleri Olmalı” kitabı ile ilgili çeşitli söyleşiler yapıldı.

Seyahatname tarzında kaleme alınmış olan “İnsanın Hayalleri Olmalı” isimli kitabın tanıtım çalışması temmuz ayında Ermenistan’ın başkenti Erivan’da devam edecek. Erivan’daki etkinliğe kitabın yazarı Hasan Çakmak da katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.