banner913
banner932
banner1012

43 derneğe bir milyon TL yardım

banner1020

Kültür Dairesi, 43 derneğin 56 projesine bir milyon TL mali yardım yapacak

banner974
43 derneğe bir milyon TL yardım

banner971

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi, “Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü” kapsamında 2017 yılı için yapacağı yardımları almaya hak kazanan 43 derneğin 56 projesini web sayfasında açıkladı. 
“Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü” kapsamında 48 dernek, yurt dışında düzenlenen halk dansları festivallerine katılım ve halk dansları festival organizasyonu, şiir dinletisi organizasyonu, panayır/festival organizasyonu, çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler (şölen, festival, eğitim, kültür gezisi), müzik CD’si yapımı ve çoğaltımı, yurt dışında düzenlenen müzik festivaline katılım, müzik festivali organizasyonu, dans eğitimi ve gösterisi organizasyonu, konser organizasyonu, plastik sanatlar atölye ve sergisi, kitap basımı, dergi basımı, yayın temini, tiyatro oyunu sahneleme, belgesel-kısa film çekimi, el işleri ve fotoğraf alanlarındaki 71 projeyle başvuruda bulundu. 
Tüzük kapsamında 13 kişiden oluşturulan Değerlendirme Komisyonu’nun değerlendirmeleri sonucunda 43 derneğin 56 projesine talep ettikleri rakamlara göre toplam 999 bin 800TL tutarında mali yardım yapılması kararı alındı. 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.