banner913
banner932
banner1012

Sabah Seksinin Faydaları

banner1020

Cinsel ilişkinizi taze tutmak, daha canlı hale getirmek istiyorsanız bunun en kilit noktası sabah seksidir. Sabah seksi faydalı mıdır, ne işe yarar diyenler bu haberimizi dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

banner974
Sabah Seksinin Faydaları

banner971

Kadınlar genellikle zor orgazma ulaşırlar. Uzmanlar kadınların orgazma ulaşmasının en kolay yolunun sabah seksi olduğunu belirtiyorlar.  Ancak kadınlar için sabah seksi kulağa pekte hoş gelmeyebiliyor. Bunun en önemli nedeni ise sabahları kadınların kendilerini bakımsız hissetmeleri.
Yapılan araştırmalar,  sabah yapılan seksin özellikle de kadınlara birçok faydası olduğunu ortaya çıkarmış. O faydaların neler olduğunu merak ediyorsanız hemen açıklayalım.
İşte sabah seksinin sağladığı faydalar…

Orgazmı kolaylaştırıyor 
Kadınlar sabah mahmurluğu nedeniyle kendilerini bakımsız hissederler ve sabah seksini çok fazla tercih etmezler. Ancak biraz rahatlamalı ve kendinizi iyi hissetmelisiniz. Çünkü araştırmalara göre sabah yapılan sekste orgazma ulaşma kolaylaşıyor.

Migren ve eklem ağrısına birebir 
Gün içerisinde migren ve eklem ağrısı yaşıyorsanız sabah yapılan seks bu şikayetlerinizi gidermeye yardımcı olabiliyor. İlişkinizdeki bağı güçlendiren oksitosin hormonu aynı zamanda kan basıncınızı da düzenleyecek ve kalp hastalıkları riskinizi de azaltacaktır. 

Işıl ışıl bir cilde kavuşabilirsiniz 
Sabah yapılan seks sayesinde vücut endorfin hormonu salgılamanıza yardımcı olur. Bu sayede güne ışıl ışıl ve taze bir ciltle devam edersiniz.

Kilo verdiriyor 
Kilo vermek isteyenlere uzmanlar genellikle sabah sporunu öneriyor. Ancak kilo vermek için spor salonuna gitmeye üşeniyorsanız sabah sporunuz için seksi tercih edebilirsiniz. Böylelikle sabah sporunuzu yapmaya eğlenceli bir yol bulmuş olursunuz aynı zamanda hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umyt - 6 yıl önce
gyzylgul