banner913
banner932
banner1012

Hentbol U18’de şampiyonlar belirlendi

banner1020

banner974
Hentbol U18’de şampiyonlar belirlendi

banner971
Hentbolda Tolga Kınacı U18 liginde dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından şampiyonlar belirlendi. Erkeklerde YDÜ’nin şampiyonlukla tamamladığı ligi, kadınlarda ise DİGEM şampiyon olarak noktaladı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda kadınlar mücadelesinde DİGEM UKÜ’yü mağlup ederek ipi göğüslerken, erkekler mücadelesinde ise seriye mağlup başlayan YDÜ, Yükseliş takımını mağlup ederek Tolga Kınacı U18 ligini şampiyon olarak tamamladı. Dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından Kadınlarda DİGEM sezonu şampiyon olarak noktalarken, UKÜ ligi ikinci, Şahlan takımı ise sezonu üçüncü olarak tamamladı. Erkeklerde ise YDÜ’nün şampiyonluğu ile tamamlanan U18 liginde Yükseliş ikinci UKÜ ise üçüncü olarak ligi tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.