banner913
banner932
banner1012

Kadınlar İçin Yılbaşı Hediyesi Önerileri

banner1020

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Son yıllarda yılbaşında özel bir plan yapmak adeta bir geleneğe dönüştü. Bu geleneğin bir parçası da yılbaşı çekilişleri.

banner974
Kadınlar İçin Yılbaşı Hediyesi Önerileri

banner971

 

Yeni bir yıla girerken, hemen hemen hepimiz yeni umutlarla doluyoruz. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde yılbaşı gecesi için planlar da yapılmış durumda. Özellikle son yıllarda yılbaşı ruhunu yaşamak bir gelenek haline geldi. Süslenen çam ağaçları, ev yapımı yılbaşı kurabiyeleriyle pek çok kişi yeni bir yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak için plan yapıyor. Yeni yılın vazgeçilmezlerinden biri de yeni yıl çekilişi. Birbirimize hediye aldığımız bu çekilişler yeni yıl heyecanını farklı bir boyuta taşıyor. Yeni bir yılı sevinçle karşıladığımız yılbaşında, sevdiklerinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz sizi yazımıza alalım. Kadınlar için birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri önerilerini sizler için yazdık.

 

1. Parfüm / parfüm seti

yılbaşı hediyeleri


Özel günlerin klasik hediyelerinden biri kesinlikler parfümdür. Klişe gibi gelebilir ancak eğer arkadaşınız ya da sevgilinizin kullandığı parfümü biliyorsanız ona içerisinde vücut spreyi, deodorant ve vücut kremi bulunan bir parfüm seti hediye edebilirsiniz. Bu şekilde risk almamış ve kesinlikle beğenip kullanacağı bir hediye seçmiş olursunuz.

 

2. Pijama takımı

Rengarenk ve birbirinden güzel desenlere sahip pijama takımları özellikle son dönemde moda oldu. Hediye alacağınız kişi uykuya önem veren biriyse, ona uyuduğu zamanları daha da konforlu hale getirecek bir pijama takımı almaya ne dersiniz?

 

3. Kolye / Bileklik / Küpe

yılbaşı hediyeleri


Kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında takılar yer alıyor. Kolye, küpe ya da bileklik… Arkadaşınız ya da sevgiliniz en çok hangi aksesuarı kullanıyorsa onun zevkine uygun bir takı seçebilirsiniz. Tabii yılbaşı ruhuna uygun olarak, yılbaşını anımsatan kar tanesi modeli kolye ve bileklikler iyi bir seçenek olabilir. Yılbaşı hediyeleri arasında kolye, bileklik ya da küpe klişe olabilir. Ancak özel bir hediye olduğu kesin.

4. Akıllı saat


Eğer spor yapıp sağlığına özen gösteren birine hediye alacaksanız ve bu kişi biraz da teknoloji meraklısıysa, en uyun hediye akıllı saat olacaktır. Hem şık hem kullanışlı akıllı saatler ile unutulmaz bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

5. Şal

öğretmenlergüyılbaşı hediyelerinü


Her mevsim kullanılabilen şallar da kadınların favori aksesuarları arasında yer alıyor. Arkadaşınıza ya da sevgilinize kışın kullanılacak kalın bir şal ya da yazın takabileceği bir fular alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan bu hediye için binlerce çeşit bulunuyor.

 

6. Cilt bakım seti

yılbaşı hediyeleri


Kadınlar için olmazsa olmaz şeylerden biri cilt bakımı. Çoğu kadın için cilt bakımı oldukça hassas bir konu. Bu nedenle cilt bakım seti almaya karar verirseniz mutlaka hangi markanın ürünlerini tercih ettiğini öğrenmelisiniz. Öğrendiğiniz takdirde bu hediye, oldukça ince bir hediye olacak.

7. Makyaj seti

yılbaşı hediyeleri


Eğer hediye alacağınız kişi makyaj yapan ve makyaja ilgili duyan bir kadınsa, ona verebileceğimiz en güzel yılbaşı hediyeleri arasında makyaj seti bulunuyor. Farklı markaların makyaj setlerini inceleyebilir, buna göre kararınızı verebilirsiniz.

8. Ev terliği

yılbaşı hediyeleri


Eğer yakın bir arkadaşınıza ya da aile üyelerinizden birine hediye alıyorsanız, birbirinden şirin hayvan figürlerinin olduğu peluş ev terliklerini tercih edebilirsiniz.  

 

9. Renkli çoraplar ya da seksi bir iç çamaşırı


Yılbaşında akla gelen ilk şeylerden biri kırmızı renkli iç çamaşırı. Bir diğeri ise “noel” temalı filmlerde gördüğümüz ve şöminenin üzerine asılan çoraplar. Eğer yakın bir arkadaşınıza hediye alıyorsanız aranızdaki samimiyete dayanarak ona yılbaşı ruhuna uygun, noel baba ya da geyik desenli çoraplar veya seksi bir iç çamaşırı alabilirsiniz.

10. Fotoğraf çerçevesi

yılbaşı hediyeleri


Yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek için alabileceğiniz yılbaşı hediyeleri arasında metal fotoğraf çerçevesi de bulunuyor. Sevdiklerinizin evlerinin bir kenarına asabilecekleri metal ya da ahşap fotoğraf çerçeveleri, değişik bir yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin tercihi. Tabii ki sadece çerçeve almakla olmaz, birlikte güzel anılarınızın olduğu birkaç fotoğrafı da bastırmayı ihmal etmeyin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.