banner913
banner932
banner1012

Güne Güzel Başlamak İçin 5 İpucu

banner1020

Güne güzel bir başlangıç yapmak gün içindeki enerjinizi etkiler. Sabah uygulayacağınız ritüeller sayesinde modunuzu ve enerjinizi yükselterek mutlu olmanız mümkün. Güne daha canlı ve pozitif başlamanız için birkaç ipucu hazırladık.

banner974
Güne Güzel Başlamak İçin 5 İpucu

banner971



İşte güne güzel başlamak için 5 ipucu! Bu ipucular sayesinde sabah mutlu uyanıp güne mutlu devam etmeniz mümkün.

 

Sabah Meditasyonu

Telefonunuzdan uzak durmanız için bir sebep: Sabah Meditasyonu

Sabah 15 dakikalık bir meditasyon güne arınmış bir şekilde başlangıç yapmanızı sağlar. Yapmanız gereken planlarınızı daha verimli uygulamanıza ve ruh halinizi iyileştirerek güne enerjik başlamanıza yardımcı olur.



 

Soğuk Etki

Uykunuzu en iyi açma yöntemi: Duş

Hızlı bir şekilde uyanmak istiyorsanız ılık suyla duş alın. Duşunuzun son birkaç dakikasında soğuk su tercih ederek enerjinizi artırabilirsiniz. Soğuk su etkisiyle vücudunuzdaki kan dolaşımı hızlanır ve tazelenirsiniz. Güne güzel başlamak için soğuk etki en iyi yöntem!

 

Hızlı Maske

Cildinizi enerjik sabaha hazırlamak: Hızlı Maske

Kağıt maskeler sayesinde birkaç dakikada cildinizi de enerjik sabaha hazırlayabilirsiniz. Eğer kuru bir cilde sahipseniz yoğun nem ve serinlik etkisi sağlayan kağıt maskeleri tercih edebilirsiniz. Cildiniz bu maskeler sayesinde canlanacak ve güzel bir güne merhaba diyecek!

Müzik

Ruhun gıdası: Müzik

Müziğin ruh halimize olumlu yönden etkisi vardır. Sabah saatlerinde dinleyeceğiniz eğlenceli müzik enerjinizi toplamanıza ve korkularınızdan arınmanıza yardımcı olur. Hadi sabah kulaklıkları takın ve dans etmeye başlayın! Bizden söylemesi. :)


Detoks

Güne sağlıklı bir başlangıç: Detoks

Sabah kahvaltıdan önce antioksidan içerikli detoks bakımından zengin bir içecekle güzel bir güne merhaba diyebilirsiniz. Bu içecekler doğal kafein sayesinde sizi daha hızlı ve zinde uyandırır. Ayrıca vücudunuzu içten dışa bakım yapar.




 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.