banner913
banner932
banner1012

Aspirinin günlük hayatta kullanımı

banner1020

Tıp dünyasının mucizesi olan aspirin günlük hayatınızı kolaylaştıracak öyle farklı işlere yarıyor ki şaşacaksınız.

banner974
Aspirinin günlük hayatta kullanımı

banner971

 

 Saçınızdaki kepeği önleyin. İki adet aspirini ezerek kullandığınız şampuana katın. Saçınızı şampuanladıktan sonra 1-2 dakika bekleyin ve iyice durulayın. 

undefined

Ayağınızdaki nasırları tedavi edin. 5-6 adet aspirini havanda döverek toz haline getirin. 1 çay kaşığı limon ve bir çay kaşığı su ile bulamaç haline getirin. Bulamacı nasırın üzerine sürerek, bir bez ve üzerine bir naylon torba ile sarın. 10 dakika ayaklarınızı yükseğe kaldırarak bekletin ve sonra yumuşayan nasırınızı törpüleyin. 

undefined

Çiçeklerinizin ömrünü uzatın. Vazoya koyacağınız çiçeklerin suyuna bir adet aspirini ezerek atın.

undefined

 

 2 adet aspirini bir bardak suyun içinde ezerek eritin. Karışımı giysinizin ter lekesi olan bölümündü 2 saat bekleterek, yıkayın. 

undefined

Sivilcelerinizi kurutun. Bir adet aspirini ezerek, az suyla krem haline getirin. Karışını sivilcenin üzerine sürün ve 1-2 dakika bekletin. Sonra sabunlu suyla yıkayın.

undefined

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.