banner913
banner932
banner1012

Anlamlı günde çocukların hayvan sevgisi

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi Hayvan Barınağı’nda yaşam sürdüren sevimli dostların dün özel konukları vardı.

banner974
Anlamlı günde çocukların hayvan sevgisi

banner971

Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi’nde öğretim gören 12-13 yaş grubu çocuklar  Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atarak  aileleri ve çevrelerinden toparladıkları malzemeleri Hayvan Barınağı yöneticilerine teslim ettiler.

Battaniye, mama kabı, su, yaş ve kuru mamalardan oluşan armağan paketini yetkililere teslim eden çocuklar ziyaret vesilesiyle sevimli dostlarla da tanışıp kaynaşma olanağı buldular.

Ziyareti gerçekleştiren çocuklara yardımcı olan Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi Direktörü Güren Koral ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Çağla Bilgin, Dünya Hayvan Hakları Günü nedeniyle yaptıkları ortak açıklamada, yılların deneyimi ile bilim ve sanat alanında yetkin gençler yetiştirmek için çalışan Merkez’in Hayvan Barınağı’na bu anlamlı günde katkı sağlamayı geleneksel konuma getirdiğini, bu çerçevede gelecek kuşaklarda hayvan haklarına saygı ve onları korumaya duyarlılık yaratmanın amaçlandığının altını çizdiler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.