banner913
banner932
banner1032

Şampiyonlar Gençlik Dairesi’nde

banner1020

Türkiye Şampiyonası’nda 10 kategorinin 9’unda şampiyonluk, Sırbistan’da düzenlenen şampiyonada ise 11 kategoride şampiyonluk elde eden Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ile Çocuk Fitness sporcuları, Gençlik Dairesi’ni ziyaret etti

banner974
Şampiyonlar Gençlik Dairesi’nde

banner971

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ve çocuk fitness sporcuları, Gençlik Dairesi’ni ziyaret etti.

Gençlik Dairesi basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Federasyon Başkanı Ali Dahlameroğlu, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’na genç sporcuların elde ettiği başarılar hakkında bilgi verdi.

Dahlameroğlu, Gençlerin Türkiye Şampiyonası’nda 10 kategorinin 9’unda şampiyonluk, Sırbistan’da düzenlenen şampiyonada ise KKTC adına 11 kategori şampiyonluğu elde ettiklerini kaydetti. Sporculardan 11’inin Türkiye Milli takımına seçildiğini de belirten Dahlameroğlu, şu an Sırbistan’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na hazırlandıklarını söyledi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu ve ülkeyi onurlandırdıklarını vurguladı.

İmkanlar doğrultusunda gençlerin yanında olacakları belirten ve sporculara Sırbistan’daki şampiyonada başarılar dileyen Eroğlu, orada da önemli dereceler alacaklarından emin olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.