banner913
banner932
banner1032
banner1038

Radyo Kontrollü Modelciler pist şartlarının iyileştirilmesini istiyor

banner1020

banner974
Radyo Kontrollü Modelciler pist şartlarının iyileştirilmesini istiyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Radyo Kontrollü Modelciler Derneği (KRMD) başkanı Mehmet Çınar, bu yıl havaların yağışlı seyretmesi ve pandemi koşulları nedeniyle kış dönemindeki faaliyetlerinin çok zor şartlarda yapılabildiğini söyledi. Modelciliğe gönül vermiş 10-70 yaş aralığında birçok modelcinin özellikle altyapı eksikliği nedeniyle bilhassa kış aylarında çok zorlandığını anlatan Çınar, gerek pist gerekse ulaşım şartlarının iyileştirilmesi konusunda yetkililerden yardım beklediklerinin altını çizdi.

Dernek üyesi Barlas Aytaçoğlu ise soğuk ve yağışlı günleri aktivite yapamadan geçiren modelcilerin bu ayları daha çok modellerin bakım onarım ve tadilatıyla uğraşarak tamamlamaya çalıştıklarını anlattı. Yine de hafta sonunda kısa süreliğine de olsa yüzünü gösteren güneşten faydalanan KRMD üyeleri hem sohbet hem de model uçaklarını uçurmak için bir araya gelmeyi ihmal etmediler. Aytaçoğlu dernek üyelerinin özellikle uçaklarını uçurabilmek için yağışlı ayların bitip güneşli günlerin özlemi içerisinde olduklarını ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.