banner913
banner932
banner1012

Okları Samsun’da hedefe attılar

banner1020

banner974
Okları Samsun’da hedefe attılar

banner971

Okçuluk Federasyonu sporcuları, 14-17 Aralık tarihlerinde Türkiye’nin Samsun ilinde gerçekleşen ve Türkiye genelinden 1023 sporcunun katılımı ile yapılan Türkiye kapalı alan okçuluk yarışlarında ok attılar.

TOF’un davetlisi olarak Okçuluk Federasyonu bünyesinde kurulan Okçuluk Milli Takımı olarak davet edilerek, bu yarışmada boy gösterdi. Yarışmanın ilk günü yapılan sıralama atışlarında milli sporcularımızdan makaralı yay kategorisinde Ayşen Tez büyük bir başarıya imza atarak 154 kişi arasından son 32’ye kalırken bir puan farkla son 16 şansını kaybetti.

Ayrıca bu yarışma sırasında KKTC Okçuluk Federasyonu ana sponsoru NAVEK A.Ş milli sporcularımıza destek verirken yanlarında bulunarak  bu gururu ve mutluluğu milli sporcularımız ile paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.