banner913
banner932
banner1012

"Nefesler için bir nefes de biz olalım"

banner1020

Türkiye'de futbol oynamış ünlü futbolcular ile Gönyeli Master Takımları, geliri Nefes Demirpençe ve Kemal Saraçoğlu Kanserle Mücadele Vakfı'na eşit olarak paylaştırılacak olan organizasyonda karşılaşacaklar

banner974
"Nefesler için bir nefes de biz olalım"

banner971

"NEFESLER İÇİN BİR NEFES DE BİZ OLALIM" sosyal sorumluluk ve yardım kampanyası için, Türkiye’nin ünlü futbolcular ile Gönyeli Master Takımları’nın karşılaşacağı maç 19 Nisan Çarşamba günüLefkoşa Atatürk Stadı'nda yapılacak.

Türkiye'de çeşitli takımlarda futbol oynamış olan şöhret futbolculardan Rıdvan Dilmen, Hami Mandıralı, Tugay Kerimoğlu, Ahmet Dursun, Ümit Karan ve Sinan Engin gibi isimlerin yer alacağı Türkiye Şöhretler Takımı ile Başbakan Hüseyin Özgürgün de yer aldığı ve bir çok kez KKTC Milli Takımı’nda da görev almış eski futbolculardan Hüseyin Amcaoğlu, Tarık Tilki, İbrahim Birinci ve Özerk Göçmen'in yer aldığı Gönyeli Master Takımı karşılaşacak.   

20 Türk Lirası giriş ücretinin alınacağı bu organizyonun tüm geliri NEFES DEMİRPENÇE ve KEMAL SARAÇOĞLU KANSERLE MÜCADELE VAKFI'na eşit olarak paylaştırılacak. Yardım maçının programı da aşağıdaki gibidir:

Program: (19 Nisan 2017 Çarşamba)

18.00 : YENİCAMİ AK (U11/U12) - DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ (U11/U12) maçı

18.40 : ZİYNET SALİ KONSERİ

19.00 : FORMALI KARAKTERDEKİ MASKOTLARININ DANS GÖSTERİSİ

19.00 : GÖNYELİ MASTER TAKIMI - TÜRKİYE ŞÖHRETLER KARMASI maçı 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.