banner913
banner932
banner1012

Minikler, Demirpençe’yi anacak

banner1020

banner974
Minikler, Demirpençe’yi anacak

banner971

Değirmenlik Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Erbay Demirpençe (Gugo), anısına düzenlenecek minikler futbol turnuvası ile anılacak.

30 Haziran Cuma – 1 Temmuz Cumartesi düzenlenecek olan Erbay Demirpençe Anı Turnuvası’nda, 2006-2007-2008 doğumlu çocuklar mücadele edecekler.

Turnuvada A grubunda Değirmenlik, Serdarlı, Cihangir ve Gönyeli takımları, B grubunda Küçük Kaymaklı, Mesarya, KKTC Galatasaray ve Alsancak Yeşilova takımları yer alacaklar.

Değirmenlik Sadık Cemil Gür Stadı’nda yapılacak olan turnuvadaki maçların fair play içinde geçmesi amaçlanıyor. Maçlarda sarı veya kırmızı kart kullanılmayacak. Turnuvayı organize eden Değirmenlik Spor Kulübü amacını, eski başkanımızı anmak ve çocukları iki gün futbola doyurmak olarak belirledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.