banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Cimnastikçilerine tecrübeli antrenör

banner1020

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği yönetimi sporculara daha iyi eğitim verebilmek için antrenör kadrosunu genişletirken, tecrübeli antrenör Bilgin Diker’i, bünyesine kattı

banner974
Lefkoşa Cimnastikçilerine tecrübeli antrenör

banner971

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği antrenmanlarını yoğun şekilde devam ederken kulüp bünyesine yeni bir antrenör daha eklendi.

Cimnastik sporuna son zamanlarda gösterilen ilgi daha da büyürken, Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği yönetimi de sporculara daha iyi eğitim verebilmek için antrenör kadrosunu genişletti.

Cimnastik sporuna yıllardır başarıyla hizmet veren birçok sporcu yetiştiren tecrübeli antrenör Bilgin Diker, Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneği bünyesine katılırken, antrenmanlarına başladı. Bilgin Diker, Lefkoşa Cimnastik İhtisas Derneğinin, Cimnastik Federasyonu Salonunda yapılan antrenmanlarında, sporculara eğitim veriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.