banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği kuruldu

banner1020

Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği, Hasan Sapsızoğlu'nun başkanlığında kurulurken, 200 metrekarelik salon, en modern cimnastik aletleri ile donatıldı

banner974
Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği kuruldu

banner971

Lefkoşa eksikliği hissedilen cimnastik kulübü, resmen kuruldu. Ülkemizin, yüksek öğrenimini cimnastik üzerine yapmış kişilerinden olan Hasan Sapsızoğlu'nun başkanlığında Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği, kuruldu.

Salonu en modern cimnastik aletleri ile donatan Hasan Sapsızoğlu, eğitime gelen çocukların büyük bir keyif ile spor yaptıkları bir alan yarattı. Resmi açılışı ilerleyen günlerde Spor Dairesi yetkilileri tarafından yapılacak olan Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği'nin kuruluş amaçları ile ilgili olarak Hasan Sapsızoğlu şu açıklamaları yaptı:

"Kulüp sayısını artırarak Cimnastik Fedarasyonu'na özerklik yolunda gerçek anlamda destek vermek, başarılı sporcular yetiştirmek, ulusal ve uluslararası yarışmalara sporcular hazırlamak düşüncesiyle "Lefkoşa Cimnastik İhtisas Spor Derneği"ni kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni modern salonumuza, tüm cimnasstik severleri bekleriz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.