banner913
banner932
banner1012

Kickboksçular, Berova’dan destek istedi

banner1020

Kickboks Milli Takımı, Eğitim Bakanı Berova’yı ziyaret etti. Berova, Turkish Open International Kickboxing Tournament’teki başarıdan dolayı sporcuları tebrik ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi

banner974
Kickboksçular, Berova’dan destek istedi

banner971

 Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova KKTC Kickboks Milli Takımı’na her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
 Türkiye’nin Antalya şehrinde 06-09 Nisan arasında yapılan ve 16 ülkeden yaklaşık 1500 sporcunun mücadele ettiği Turkish Open International Kickboxing Tournament’e katılıp, 3 Altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde eden KKTC Kickboks Milli Takım kafilesi, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova’ya  nezaket ziyaretinde bulundu.
Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların önemli uluslar arası bir yarışta KKTC’yi en iyi şekilde temsil etmelerinden ve kazanılan başarıdan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, bu gurur ve mutluluğu devlet büyükleri ile paylaşmak istediklerini söyledi. Demirel konuşmasının devamında daha çok gencimizin spor yapmasının en büyük amaçları olduğunu ifade ederek Berova’dan destek istedi.
Bakan Berova ise yaptığı konuşmada gençlerimizi bu başarılarından dolayı kutlayarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Ziyarette Bakan Berova, Başkan Niyazi Demirel’e anı tablosu, sporculara ise hediyeler verdi ve  anı fotoğrafı çekildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.